• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

Vores bestseller styles

Stilfulde bukser med perfekt pasform

Velkommen til Robells webshop. Hvis du er på udkig efter moderigtige damebukser, cowboybukser og jeans med god pasform og høj kvalitet, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Behagelige og komfortable bukser og jeans i høj kvalitet

Hos Robell går vi meget op i, at kvaliteten på vores bukser er i top uden at gå på kompromis med buksernes gode pasform og komfort. Robell bukser er designet til kvalitetsbevidste kvinder, som ønsker moderigtige bukser, blomstrede bukser, cowboybukser og jeans med perfekt pasform. Bukserne er lavet i et unikt stretchmateriale, som sikrer, at bukserne sidder usædvanligt godt på alle kropstyper.

Vores designere graduerer bukserne efter rigtige kvinder og ikke giner, hvilket betyder, at vi har en evne til at skabe en perfekt pasform til alle kvinder uanset størrelse og kropsform.

Mange forskellige stretchbukser og jeans

Vi ved, at det kan være svært, at finde det helt rigtige par bukser. Både pris, pasform, farve og stil skal gå op i en højere enhed. Men hos Robell kan du med garanti finde de perfekte damebukser blandt vores store udvalg. For Robell tilbyder bukser til kvinder til enhver lejlighed. Uanset om du er på udkig efter klassiske, moderne, casual eller tætsiddende bukser til damer, så kan du altid finde dem hos Robell.

Find dit perfekte fit 

Noget af det vigtigste, når du skal vælge bukser og jeans, er at finde den model, der passer til lige præcis din kropsform. Derfor har vi et bredt udvalg af bukser med forskellige pasforme.

For at gøre jagten efter de perfekte bukser og jeans så nem og bekvem som muligt for dig, har vi udarbejdet en bukseguide. Her kan du møde Robell Bella, Robell Marie, Robell Rose og alle de andre modeller og dermed finde frem til det perfekte match for lige netop dig.

De fleste af vores modeller findes i mange forskellige farver, længder og detaljer. Så når du først har fundet den model, der har den perfekte pasform til din figur, fx Bella, så er det nemt at finde dit næste par bukser blandt alle vores andre Bella-styles med præcis samme pasform.

Det har derfor aldrig været nemmere at shoppe bukser, fordi du lærer hvilken model, du skal gå efter og dermed sparer en masse tid i prøverummet. 

keyboard_arrow_up