• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

Sommerens skønneste Robell bukser 

 

Se nyhederne

Sommer favoritter  

Find dine nye yndlings
sommer bukser

Se Her

Sæsonens trends

Mønstrede bukser og
bukser med print

Køb nu

Cowboybukser 

Jeans i stretch stof med perfekt
pasform og komfort til kvinder. 

Se Her


Udvalgte bukser 


 

Fri fragt over 600 kr.

 

30 dages retur

 

Hurtig levering 1-3 hverdage

INSPIRATION

Få inspiration til at style dine Robell
bukser og se sommerens trends 

Bliv inspireret

BUKSEGUIDE

Find dit perfekte fit i vores
størrelsesguide til bukser 

Se Her


Stilfulde bukser med god pasform
Velkommen til Robells webshop. Hvis du er på udkig efter moderigtige damebukser, cowboybukser og -jeans, med god pasform og høj kvalitet, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Behagelige og komfortable bukser og jeans i god kvalitet
Hos Robell går vi meget op i, at kvaliteten på vores bukser er i top, uden at gå på kompromis med buksernes gode pasform og komfort.
Robells bukser er designet til kvalitetsbevidste kvinder, som ønsker moderigtige bukser, cowboybukser og jeans med perfekt pasform. Bukserne er lavet i et unikt stretchmateriale, som sikrer, at bukserne sidder usædvanligt godt på alle kropstyper.

Robells designere graduerer bukserne efter rigtige kvinder, hvilket betyder, at vi har en evne til at skabe en perfekt pasform til kvinder, uanset størrelse og kropstype.

Mange forskellige stretchbukser og jeans
Vi ved, at det kan være svært, at finde det helt rigtige par bukser. Både pris, pasform, farve og stil skal gå op i en højere enhed. Men hos Robell kan du med garanti finde de rigtige dame bukser, blandt vores store udvalg.
Robell tilbyder bukser til kvinder til enhver lejlighed. Uanset om du er på udkig efter klassiske, moderne, casual eller tætsiddende bukser til damer, så kan du altid finde det hos Robell.

Find dit perfekte fit og end jagten på de perfekte bukser 
Noget af det vigtigste, når du skal vælge busker og jeans, er at finde de bukser, der passer til lige præcis din krop. Derfor har vi et bredt udvalg af bukser med forskellig pasform.

Vi har lavet en bukseguide, for at gøre jagten på de perfekte bukser, jeans og cowboybukser nem og bekvem for dig. Her kan du møde Bella, Marie, Rose og alle de andre styles, og finde frem til det perfekte match for dig.

De fleste af vores modeller findes i mange forskellige farver, længder og detaljer. Så har du fundet ud af, at Rose har den perfekte pasform til din figur, så kan du nemt finde dit næste par bukser blandt alle vores andre Rose-styles. 

Det er da nemt! ... Og sådan sparer du også en masse tid i prøverummet, fordi du ved, hvad du skal gå efter.

keyboard_arrow_up