• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

Slim fit bukser til kvinder

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

FILTERS

 

Slim fit

Robell bukser i slim fit er et sikkert hit i din garderobe og fås i mange variationer.

Er du til et smalt snit, som fremhæver kroppens former uden at klistre til dine ben er Bella, Marie og Elena dine nye bedste veninder. Fælles for de tre modeller er, at buksebenene er helt lige og sidder lidt løsere på lår og knæ. 

Disse tre piger passer perfekt ind i dit klædeskab, hvis du er til jeans, lette sommerbukser, Capri bukser, klassiske bukser, 7/8 bukser, lette bomuldsbukser, Bermuda shorts og til bukser i forskellige farver, print og mønstre. 

Bella, Marie og Elena

Bella, Marie og Elena præsenterer dig for en verden af både farver, blomsterprint, mønstre og metallic print, som gør udvælgelsen af dine nye bedste veninder til en leg.
Og hvad end du beslutter dig for om Bella, Marie eller Elena skal være din trofaste følgesvende i dit klædeskab, bliver du ikke skuffet. 

Alle Robell slim bukser har en god pasform og er både designet og konstrueret til netop din kropstype hvad enten du er en størrelse 32 eller en størrelse 56. Slim fit jeans tilpasser sig til kroppens former, men er samtidig behagelige at have på.

Slim fit bukser er ligeledes en klassiker i manges garderobe, da de går som både hverdagsbukser og en lækker buks til festlige lejligheder. Og med Robells slim fit bukser har du mulighed for både at få farver, mønstre og print samt det mere klassiske udtryk med jeans, striber og mere nedtonede mønstre direkte ind i din garderobe.
  
Robells slim fit bukser er i lækkert stretch stof og tilpasser sig derfor alle kropsformer. Derfor er en slim fit model ikke kun til de slankeste piger men er ligeledes bukser i store størrelser til damer. 

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, finder du vores størrelsesguide til bukser lige her

keyboard_arrow_up