• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

Super slim fit bukser til kvinder

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

FILTERS

 

Super slim fit

Robell super slim fit bukser findes i et væld af farver, mønstre og print.

Fælles for alle slim fit modellerne er, at bukserne sidder til på hele benet. Du skal derfor have lyst til at bære en style, hvor buksen sidder mere til, end de andre pasforme.
Men den gode pasform sørger samtidig for, at du stadig føler dig fri til at bevæge dig, som du har lyst.

Det lækre stretch stof, som næsten alle Robell bukser er designet i, giver dig endvidere rig mulighed for at føle dig tilpas i super slim fit modellen, hvad end du er en størrelse 32 eller 56. 

Robell modellerne med super slim fit pasform hedder Rose, Nena, Lena og Star.

Fest og farver eller enkle klassikere

Er du til farver, blomsterprint og lækre mønstre og samtidig stilfulde og enkle klassikere med små detaljer er vores super slim fit modeller noget for dig.

Er du vil med det klassiske hverdags look, krydret med lidt farve og print har du rig mulighed for at fylde garderoben med lækre super slim fit styles. Robell bukser med super slim fit pasform kan få selv den  kedeligste regnvejrsdag til at føles som en festdag. 
Og er du lige så vild med at fyre op for farver, print og mønstre hvad enten du skal på job eller i byen med veninderne, passer Robell super slim fit bukserne ligeledes perfekt ind i både din hverdagsgarderobe og til alle festlige lejligheder. 

Udfordrer du moden, men værdsætter du samtidig at have nogle favorable klassikere hængende i skabet, som trygt byder dig velkommen, så er vores super slim fit modeller noget for dig. 

Med Robell super slim fit ved din side går du aldrig af mode og du er sikker på, at være med helt fremme i bussen, når det kommer til bukser.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, finder du vores størrelsesguide til bukser lige her

 

 

 

 

 

keyboard_arrow_up