• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

Bukser med en perfekt pasform


Robell bukser sidder hvor de skal. Hver gang.

Vores mantra er, at vores bukser er skabt til kvinder, der er på jagt efter moderigtige jeans og bukser i lækreste kvalitet med en perfekt pasform. Bukser, som du kan leve i og tage på igen og igen. Netop på grund af den perfekte pasform, som sikrer at dine Robell bukser sidder, hvor de skal. Hver gang.

Konstruktøren er vores tryllekunstner

For at det kan lade sig gøre, at buksernes pasform er unik, kræver det, at bukserne konstrueres og sammensættes til alle kropstyper og former. Det er et stort stykke arbejde. Derfor har vi inhouse konstruktører, som ud fra designernes bestemmelser sammensætter alle dele af en buks og tilsammen udgør den færdige style.

Sådan skabes den unikke pasform

Netop fordi vi har konstruktører tilknyttet brandet og som hver dag arbejder tæt sammen med designerne, har vi hos Robell mulighed for at give dig bukser med en unik pasform hvad enten det er jeans, Capri bukser, Bermuda short, 7/8 bukser eller Culotte bukser.

Ethvert fit skal ligeledes tilpasses, så de passer perfekt til den enkelte style hvad enten der er tale om slim fit, modern fit, løsere bukser eller shorts. 

De perfekte bukser til dig

Arbejdet med at designe og konstruere bukser du kan leve i er derfor længe undervejs. Netop derfor er det vigtigt for os, at vi hver gang rammer plet, så du får bukser tilpasset netop dig og din kropstype.

Finder du først din yndlings style, med den unikke pasform, har du derfor en ven for livet. 

Og ændrer din kropstype og form sig, kan du sagtens finde en ny bedste bukseveninde, som på ny kan pryde dit klædeskab. 

Bukser i alle størrelser

Vores styles findes i størrelserne 32-56, så der er altid bukser til lige netop dig. Vores konstruktører sørger nemlig for, at der er plads til forandringer.

Jagten på den perfekte pasform går aldrig i stå og med en erfaring der rækker ud over de tredive år, er Robell et træfsikkert valg, når du skal finde din nye bedste bukse veninde.keyboard_arrow_up