• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

Efterår / Vinter 

MODETRENDS FOR 2020


Dagene bliver kortere og koldere igen. Sommeren er ved at være slut, og det er på tide, at vi kigger frem mod efterår og vinter. 

I denne artikel gennemgår vi, hvad efteråret byder på af tendenser indenfor buksemoden til kvinder. Vi viser dig hvilke materialer, prints og farver, du vil se i gadebilledet denne sæson. 

Kig med og se hvilke styles du skal have i din efterårs- og vintergarderobe. 

DE STORE MODETRENDS TIL EFTERÅRET OG VINTEREN

Hvilke farver og tendenser kommer vintermoden 2020 til at byde på? Læs med her og bliv klogere på trends og tendenser den kommende sæson. Og så viser vi dig de styles, der bedst passer ind i modebilledet. 

Gengangere og nye trends

Den kommende sæson ser vi både gengangere fra foråret samt nye mønstre og prints. Den omfavnende kollektion byder på noget for enhver smag. Find blandt andet bukser i farver og kvaliteter, der passer til efteråret og de kolde, mørkere tider. 

Kort sagt: Bukser, der er perfekte til kvinder, som ønsker at gå efteråret og vinteren i møde på smukkeste vis.


DISSE FARVER PRÆGER EFTERÅRSMODEN

Ingen efterårs- og vinter kollektion uden varme og rolige farver.

Farver, der giver din garderobe et mere afdæmpet look.

Læs mere 

Jordfarver

De varme jordfarver i brun, brændt orange og beige i forskellige nuancer danner sammen med farverne grøn, blå, sort og grå rammen for de primære farvevalg.

Brun er tilbage

Især brun er den farve, der kan regnes for at være helt og aldeles tilbage i modebilledet. Den brune farve symboliserer stabilitet, enkelthed og komfort imens beige ses som en mere neutral farve, der repræsenterer det praktiske og mere konservative.

Kombinér på livet løs

De flotte jordfarver passer perfekt ind til de koldere tider og kan nemt sammensættes med både rolige efterårsfarver og mere sprælske farver.

Vælg et afdæmpet tone-in-tone look, hvor du kombinerer farver indenfor samme kategori. Eller kombinerer de neutrale styles med en farverig top eller iøjnefaldende støvler. 

Mulighederne er mange. 


Lette stretchbukser i varm gråbrun

 

Robell - Lette stretchbukser i varm gråbrun til kvinder


Bestseller: Lette ankelbukser i sandfarvet stretchstof

 

Robell - Stretchbukser til kvinder i ankelllængde, i sandfarvet stof


Behagelige grå jeans med power-stretch 

Robell - Grå jeans med power stretch til kvinder


DISSE PRINTS KAN VI IKKE FÅ NOK AF


Ensfarvede bukser går aldrig rigtig af mode.
Men damebukser med forskellige prints er også kommet for at blive!

Den nye kollektion byder på vinterbukser med genkendelige prints og mønstre
i nye versioner samt farver, der passer til efterårets trends.


 Læs mere 

Damebukser med prints

Prangende prints går igen denne sæson. Nu i nye og mere rolige farver, men samtidig med et strejf af guld og glimmer. Der er stadig masser af leopardbrøl over printsene, men på en mere afdæmpet måde.

Bukser med iøjnefaldende prints er især gode til kvinder med en æbleformet figur. Et opsigtsvækkende print flytter nemlig fokus fra din overkrop til dine ben og skaber mere balance i dit look. 

Bukser med leopardprint

Bukser med leopardprint er perfekt til kvinder, der tør at skille sig ud. Vælg for eksempel et par lækre stretchbukser med leopard print i camouflagefarver.

Er du til et mere afdæmpet look har vi ligeledes bukser med leopardprint til dig. Vælg for eksempel et par damebukser i et roligere naturfarvet print og style dem med en ensfarvet, matchende top. 

Kort sagt: Om du har lyst til at brøle højt eller miave stille, er helt op til dig.

Bukser med slangeprint, til kvinder

Det nye denne sæson er damebukser med slangeprint. Du kan vælge mellem mange forskellige variationer af slangeprint i både lyse og mørke farver.

Kollektionen byder på stretchbukser i slangeprint med et naturlig look, der har lyse, gyldne, brunlige farver. Men kollektionen indeholder også damebukser i et sort og gråt mønster, eller et par blå bukser med en coated overflade. 

Blomsterprint

Denne sæson er der stadig blomster på programmet. Hvad end du er til blomsterprint i mørke farver med shiny effekt eller et par lidt mere farverige bukser med blomster, har vi noget til din smag. 

Hop ud i fuld flor og gå efteråret i møde i smukke blomstrede bukser.


Stretchbukser med leopardprint i camouflagefarver

 

Robell - Stretchbukser med leopardprint i camouflagefarver, til kvinder


Bukser i læderlook med slangeprint

Robell - Læderlook bukser med afslappet pasform, hyggebuks eller joggingbuks i sort.


Vinterbukser med blomsterprint i camouflagefarver

Robell - Vinterbukser til kvinder med blomsterprint i camouflagefarver


DISSE MØNSTRE KOMMER DU TIL AT SE


Efterårs- og vinterkollektionen byder på mere afdæmpede mønstre.

Tern, nålestribet eller vævede mønstre. Valget er dit.


Læs mere 

Ternede bukser

Tern er en genganger fra sidste sæson, og er kommet for at blive. Efterårs- og vintermoden byder på tern i alle afskygninger og er perfekt til kvinder i alle aldre.

Du vælger nemlig selv, om du styler dine ternede bukser på en klassisk måde eller om du sammensætter dem med en mere vovet top eller blazer. 

Ternene passer godt ind i den minimalistiske stil, som præger moden dette efterår.  Netop fordi tern stadig er enkle og elegante.

Sådan vælger du ternede bukser til din pasform

Ternede bukser klæder kvinder i alle former. Har du en æble- eller søjleform, kan du med fordel vælge et par damebukser med et iøjnefaldende mønster. Vælg eksempelvis bukser med sort-hvid ternet mønster eller bukser med farverige skotsktern.

Er din krop pæreformet, kan du med fordel vælge et mere diskret mønster i samme farve. Kombinér bukserne med en farverrig top eller en opsigtsvækkende blazer for at fuldende looket. 

Nålestribede bukser

Med nålestribede bukser rammer du lige ind i sæsonens modebillede. Bukserne passer perfekt til sæsonens trendy og mere maskuline suit look. 

Style dine bukser med skjorter, blazere eller rullekraver for et maskulint look. Eller kombiner det maskuline outfit med feminine detaljer såsom en blød silkeskjorte og høje læderstøvler. Ønsker du et mere afslappet look, skal du dresse dine nålestribede bukser ned med et par sneakers og en afslappet trøje.

Fintvævede mønstre

Dette efterår ser vi også mindre opsigtsvækkende mønstre i modebilledet. I buksemoden kommer det til udtryk i bukser med fintvævede mønstre. De vævede mønstrre er diskrete, men giver samtidig et fint spil i de ellers enkle bukser.

Vælg for eksempel et par lækre stretchbukser med shiny effect eller damebukser med  et sort-metallic look. Uanset hvilken stil du vælger, er disse damebukser alsidige og et hit i enhver garderobe. De kan nemlig let dresses både op og ned, så du er klar til både dage på kontoret og en aften ude. 


Nålestribede vinterbukser til kvinder

Robell - Nålestribede vinterbukser til kvinder i stretchstof, sorte


Ternede bukser i gyldne farver

 

Robell - klassiske ternede bukser til kvinder i burberry lignende mønster.


Stretchbukser med diskrete tern i blå

Robell - Mørkeblå stretchbukser med diskrete tern til kvinder


LÆDERLOOKET ER UUNDVÆRLIGT DENNE SÆSON


Læder går aldrig af mode. Og denne sæson er læder atter et af de hotteste trends. 

Tør du hoppe i et par bukser i blankt kunstlæder? 
Eller holder du dig til det mere afdæmpede look i ruskind?


Læs mere

Læderlook bukser

Bukser med læderlook er et af de hotteste trends i år. Og bare rolig, læderbukser får dig ikke nødvendigvis til at ligne en bikertøs med skumle planer.

Et læderlook kan nemlig være særdeles stilrent og ekslusivt, især når du kombinerer bukserne med en afdæmpet blazer eller en bluse med feminine detaljer. 

Denne sæson byder på læderlook bukser i forskellige fits. Du kan eksempelvis vælge bukser i modern fit. Et fit perfekt til kvinder, der ikke føler sig tilpas i tætsiddende bukser. Er du til et mere vovet look, anbefaler vi de komfortable og tætsiddende leggings i kunstskind, der også hører til efterårssortimentet. 

Læderlook er lige så komfortabelt

Vi vægter pasform meget højt. Robells bukser skal sidde ordentligt lige meget om du køber et par bukser i power-stretch kvalitet, bengalin eller læderlook. Du vil derfor opleve, at vores bukser sidder lige præcis, som de skal - hver gang.

Vi ved godt, at læderbukser har et dårlig ry, når det kommer til pasformen. Du vil dog opleve, at det modsatte er tilfældet for Robells bukser. Vores læderlook bukser er nemlig super komfortable at have på. 

Ruskindsbukser er til alle kvinder

Smukke ruskindsbukser giver enhver garderobe et løft. Ruskindsbukser giver på én og samme tid et både råt og elegant look. Derfor er bukserne også lette at style, så de passer ind i netop dit klædeskab samt til enhver lejlighed. 

Ruskindsbukser er derfor egnet til alle kvinder, omend du foretrækker et mere urban og råt look eller et feminint udtryk. 

Fløjlsbukser er tilbage

Selvom fløjsbukser egentlig ikke hører under denne kategori, vil vi alligevel benytte lejligheden til at sætte denne skønne efterårstrend i fokus. Fløjl er perfekt som vinterbukser, fordi materialet holder dig varm på de kolde dage. 

Tilbage i 70'erne var der fløjl alle vegne, men siden da har bukserne haft et lidt støvet omdømme. De sidste år har materialet atter fundet vej tibage til de danske damebutikker. Dog i en ny og gentænkt version. 


Læderlook leggings i sort

Robell - Læderlook leggings, kropsnære leggings i kunstskind, sort


Læderlook bukser med afslappet pasform

 

Robell - bukser med slangeprint i læderlook til kvinder


Fløjlsbukser i mørkeblå kan bæres af alle kvinder

Robell - Fløjsbukser i mørkeblå stretchstof, til kvinder

FLERE TRENDS, DU BURDE KENDE


Ud over de trends vi allerede har været igennem, vil vi nævne et par tendenser, som du bør kende til.

Det kan nemlig være, at du allerede har et par bukser liggende i dit klædeskab, der kan genbruges denne sæson. 
 

Læs mere

Med jeans går du aldrig galt i byen

Om du kalder dem jeans, denim, eller cowboybukser er egentlig lige meget. Det vigtigste er, at jeans er uundværlige i din garderobe. De er velegnede til daglig brug, men kan sagtens dresses op til fest, eksempelvis med en glimmertop eller en festlig blazer. 

Men jeans er ikke bare jeans. Også her findes der en hav af forskellige pasforme, der passer perfekt til de forskellige kropstyper. 

Denne sæson får du både klassiske ensfarvede jeans i blå, grå, sort og hvid men du får også et par unikke jeans med et diskret dyreprint.

Comfy tøj eller hyggebukser

Det komfortable look er for alvor blevet en del af modebilledet.

Coronakrisen medførte en ny ”work-from-home” trend, som er kommet for at blive. Joggingbukser er pludselig blevet en helt legal og moderigtig del af din garderobe. En style til kvinder, der ønsker at kombinere høj komfort og mode.

Et væld af muligheder

Med den nye kollektion får du et væld af muligheder, for at få fyldt din garderobe op med sæsonens moderigtige must-haves.

Vi har bukser til enhver pasform og smag. Style dem på din måde, så du hver dag viser din personlige stil frem.

Pasform som ingen andre

Der findes intet værre end bukser, der strammer, skarver eller gnaver. Det har vi gjort noget ved. Og du behøver ikke gå på kompromis med hverken kvalitet, pasform eller mode. Hos Robell tilgodeser vi nemlig alle tre behov. 

Robell bukser har en perfekt pasform til alle kvinder, uanset kropstype. Ligegyldigt om din popo er rund, fyldig eller flad eller om dine ben er tynde, fyldige, korte, eller curvy får du her bukser med en perfekt pasform - hver gang.

Det tør vi godt garantere dig! 

Prøv bare!

Du bestiller let dine nye Robell bukser online her på siden. Vi afsender dine damebukser indenfor 1-3 arbejdsdage. Og hvis du, mod forventning, alligevel ikke er tilfreds med de bukser, du har bestilt, sender du dem blot retur. Det er nemlig ganske gratis! 

keyboard_arrow_up