• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

Stretch bukser til alle kvinder

Du skal ikke længere nøjes med bukser, der sidder dårligt

Vi hjælper dig nemlig med at finde de helt rigtige bukser. Damebukser, der passer til din kropsform, uden at du behøver at gå på kompromis med pasform eller komfort.

Vi har alle sammen prøvet at gå i bukser med dårlig pasform

Du ved sikkert hvordan det føles at have et par damebukser på, med en dårlig pasform. Jeans der snærer på maven, eller bukser, der sidder alt for stramt om dine lår. Når disse bukser ovenikøbet får dig til at føle dig låst eller hæmmet i dine bevægelser, vil du egentlig bare gerne have dem af igen, i en flyvende fart.

Det gider ingen kvinde finde sig i! Og vi har gode nyheder til dig, for det behøver du heller ikke mere!

Ingen gider bukser, der sidder dårligt

Det er vi klar over! Heldigvis er vi, hos Robell, eksperter i at designe bukser. Vi ved lige præcis hvad der skal til for at bukserne sidder ordentligt. Vi tør derfor godt love dig, at du hos Robell får dig de bedste bukser, du nogensinde har haft på.

Vi ved ligeledes at pasformen for små størrelser er anderledes end for plus-size bukser. Der stilles nemlig andre krav til et par bukser i størrelse 38 end til et par i størrelse 52.

Du behøver ikke længere nøjes

Vores dygtige tøjkonstruktører tilpasser bukserne på en måde, der er unik for hver størrelse. Du skal nemlig have bukser med en lige så god pasform, uanset om du bruger en lille størrelse, en stor størrelse eller derimellem.

Robells motto er "Du skal ikke passe vores bukser - de skal passe dig!"


Bestseller: BELLA

Lette stretch bukser i varm gråbrun

Bestil Bella

Robell - Lette stretchbukser i varm gråbrun til kvinder


Bestseller: MARIE

Stretch jeans perfekt til kvinder med former

Bestil Marie

Robell - Lette stretchbukser i varm gråbrun til kvinder


Stretch bukser gør en forskel for dig

Bukser med stretch er kommet for at blive! Stretch bukser er virkeligt populære, og det kan vi faktisk godt forstå! For et par stretch bukser giver dig meget mere komfort i hverdagen.

Nogle gange kan det dog være lidt svært at se skoven for bare træer, for der findes så mange forskellige udgaver. Derfor har vi lavet en lille guide til dig, der fortæller dig alt, du skal vide om stretch.

Hvad er stretch bukser

Stretch bukser eller stretch jeans er fremstillet i de materialer, du kender i forvejen, såsom bomuld, denim og polyester. Med det blotte øje kan du ikke se forskel mellem almindeligt stof og stretch stof.

Det, der gør stretch bukser unikke, er tilføjelsen af en lille mængde elastan. Elastan er kendt for at være slidstærkt og elastisk. Du kender disse syntetiske fibre måske som Lycra eller Spandex. Hvad end du vil kalde det; det er dette materiale, der gør dine bukser så strækbare.

Hvor meget stretch skal mine bukser have?

Det kommer egentlig meget an på dine egne præferencer. Typisk er der mellem 1 – 5 % elastan i et par stretch bukser.

  • 1% stretch giver dig lige nok stretch til at gøre materialet medgørligt. Det hjælper også dine bukser med at beholde formen. Bukserne sidder typisk ikke særligt kropsnært.
  • 2% stretch giver dig nok stretch til at gøre bukserne rare at have på, både når du sidder og står. Bukserne sidder mere til.
  • 3-5% stretch giver kropsnære bukser med høj komfort. Bukserne føles bløde og du kan tydeligt mærke strækbarheden.

Robell bukser har oftest 3-5% elastan i sig, hvilket giver dig meget komfort. Du vil opleve, at du næsten ikke kan mærke, at du har bukserne på. Selvom bukserne ligner hel almindelige damebukser, føles det nemlig lidt som at have et par leggings på.

 


Bestseller: ROSE

Skinny stretch jeans med elastik i taljen

Bestil Rose

Robell - Lette stretchbukser i varm gråbrun til kvinder


Bestseller: STAR

Klassiske stretch jeans med moderne washed look

Bestil Star

Robell - Lette stretchbukser i varm gråbrun til kvinder


Komfortable bukser behøver ikke være kedelige

Komfortable bukser har måske et lidt støvet image. Men hvorfor egentlig det? Komfort og fashion kan nemlig sagtens gå hånd i hånd. Det beviser vores kollektioner år efter år.

Robell bukser følger selvfølgelig også de aktuelle modetrends. Det kan du læse mere om her:

5 trends til efteråret, du ikke må gå glip af →

Vælg Power Stretch til dine bukser

Stretch bukser er fantastiske. De giver dig bevægelsesfrihed og komfort.

Vores power stretch bukser har det, vi kalder ”4-way-stretch”. Det betyder at de strækker sig i begge retninger. Dermed er der intet der gnaver, snærer eller irriterer. Materialet følger dine bevægelser, uanset hvordan du strækker dig.

Derfor er vores bukser næsten lige så komfortable som et par joggingbukser. Du vil dog se væsentlig mere moderigtig ud i et par Robell bukser; det tør vi godt love dig!

Du skal ikke passe vores bukser, de skal passe dig!

Og det gør de. Netop fordi bukserne er fremstillet i lige præcis de stretch stof kvaliteter, som de er og fordi vi ikke går på kompromis med pasformen.

Stretch bukser i forskellige materialer

Stretch er ikke noget, der udelukkende hører et slags stof til. Dette gør at vi kan tilbyde dig et par lækre damebukser med stretch, i rigtige mange forskellige udgaver. Om du er til jeans, bengalin eller læderlook, er derfor underordnet.

Materialet har ingen betydning for pasformen.

Det er nemlig lige meget hvilket materiale du vælger, i hvert fald når det kommer til komfort. Du vil opleve at pasformen på din yndlingsmodel altid er ens, uanset hvilket materiale du vælger. Så har du forelsket dig i et par Bella bukser i bengalin, vil Bella bukser i fløjl eller i ruskind passe dig lige så godt.

Læs mere om de forskellige pasformer i vores bukseguide →


Nyhed: ENIE

Skinny stretch leggings med læderlook

Bestil Enie

Robell - Lette stretchbukser i varm gråbrun til kvinder


MODETREND: TERN

Stretch bukser i populære tern

Bestil Ternede Bukser

Robell - Lette stretchbukser i varm gråbrun til kvinder


De mest hyppigt brugte materialer

Vores kollektion består af utallige bukser, i et hav af forskellige materialer. Men tre af de materialer, vi oftest arbejder med, er bengalin, jersey og stretchdenim.

Bukser i bengalin

Bengalin giver nogle alsidige, flotte, ensfarvede bukser. Disse allround bukser kan både bruges til en dag på kontoret og til fest. Du styler dem blot efter din egen stil og dresser dem let op og ned, alt efter lejligheden.

Bengalin er både luftigt, åndbart og enormt strækbart på samme tid. Materialet er derudover en mester i at holde form.

Bukser i jersey

Jersey er fleksibelt, elastisk og åndbart. Det er særdeles et behageligt materiale at have på. Vi bruger kraftig jersey af høj kvalitet, som giver bukser der både holder godt og giver høj komfort.

Stretch denim

Flere af vores jeans er fremstillet i Power-stretch denim. Det gør dine jeans meget behagelige at have på. De snærer ikke, og de følger din kropsform perfekt.

Basisbukser, du kan bruge året rundt

De tre materialer kan bruges hele året rundt, hvilket gør at vi kan fremstille nogle dejlige basisbukser til dig, som du kan bruge uanset sæsonen. Stretch bukser, som du kan kombinere med dine yndlingstoppe eller cardigans, lige som du har lyst til.

Bengalin

Et blødt stretch materiale der giver alsidige basisbukser

Bestil Marie i bengalin

Robell - Lette stretchbukser i varm gråbrun til kvinder


Power Stretch Denim

Stretch jeans er meget behagelige at have på.

Bestil Jeans

Robell - Lette stretchbukser i varm gråbrun til kvinder


Hvorfor netop disse materialer?

Vores designere vælger et materiale og et print, der passer perfekt til de nye damebukser, de har på tegnebrættet. Det er ikke hvilket som helst stretch stof, der kan bruges. Det er nogle vigtige overvejelser, vores designer har i mente, når de vælger et materiale, frem for et andet.

Stretch alene kan nemlig ikke klare distancen. Dine stretch bukser skal også være bløde, behagelige og lækre at have på. Desuden skal de kunne holde til at blive brugt og vasket.

Bukser, der holder formen

Du kender det sikkert: Når du har fundet et par bukser du er glad for, bruger du dem rigtig ofte. Derfor er det vigtigt, at bukserne holder. Bukserne skal holde formen, uanset hvor ofte du har dem på!

Bukser, der tåler hyppig vask

Når du bruger bukserne hyppigt, skal de også vaskes oftere. Det er derfor vigtigt at dine bukser er fremstillet i et materiale, der ikke mister sin elasticitet og strækbarhed over tid.  

Kvalitetsmaterialer – intet mindre kan gøre det

Du kan trygt stole på, at dine Robell stretch bukser forbliver pæne. Det kan de kun, fordi vi udelukkende bruger kvalitetsmaterialer til vores damebukser.

Vi har mere end 30 års erfaring med at sy perfekte bukser til alle slags kvinder. Det gør også at vi har masser af erfaring med de forskellige stofkvaliteter. Vi ved hvilke materialer der dur, og hvilke vi skal undgå.

Moderigtige materialer, der er mere sæsonpræget

Udover de gode basisbukser har vi selvfølgelig også bukser i ruskind, fløjl, kunstlæder, bomuld, viskose, polyester, you name it. Denne del af kollektionen skifter for hver sæson. Basisbukserne derimod forbliver oftest i sortimentet i mange år.

Bukser med læderlook kan være lige så behagelige

Bukser i læder og kunstlæder har generelt et dårligt ry, når det kommer til komfort. Det er der imidlertid ingen grund til, i hvert fald ikke for vores vedkommende.

Du vil opleve at et par Robell bukser i læderlook hverken sidder dårligt eller er besværlige at få af og på. De er desuden lige så stretchy som et par basisbukser i bengalin.

Bukser i strækbart ruskind og fløjl

Ruskind og fløjl findes også i stretch udgave. De materialer hører sig ikke kun fortiden til. Det betyder at du kan få et par bløde, slidstærke og super stretchy bukser, i en fantastisk og moderigtig udgave. Et par smukke bukser, der bliver ved med at sidde, som de skal og som holder i mange år.

Begge kvaliteter findes oftest i efterårs- og vinterkollektionerne, netop fordi, at kvaliteterne hjælper dig til at holde varmen, når det er koldt udenfor.


Bengalin

Et blødt stretch materiale der giver alsidige basisbukser

Bestil Mimi

Robell - Lette stretchbukser i varm gråbrun til kvinder


Stretch Fløjl

Stretch vinterbukser i grøn fløjl.

Bestil Bella

Robell - Lette stretchbukser i varm gråbrun til kvinder


Stretch er fælles for næsten alle bukser

Uanset hvilken type bukser du vælger, så sørger stretch stoffet for en øget komfort. Bukserne sidder ganske enkelt som de skal, også når du bevæger dig. Netop derfor er stretch materialer en så essentiel del af Robells bukser.

Bukser til rigtige kvinder – ikke til giner

Hos Robell designer vi bukser til kvinder i alle former. Der findes ikke to kvindekroppe der er ens. Derfor skal bukserne heller ikke have ens pasform.

Du vil blandt andet opleve at Marie bukser passer godt til curvy kvinder med fylde på lår og bagdel. Bella derimod, er perfekt til kvinder med knap så markante former. Ud over Marie og Bella har vi mere end 10 andre pasformer, designet til forskellige typer kvinder.

Kvinder er forskellige – bukser skal følge trop

Vores sortiment har bukser i størrelserne 34 – 56. Så uanset hvilken størrelse du bruger, så har vi et par bukser til dig.

Fælles for alle bukser er, at de sidder som de skal – hver gang!

Læs hvad andre kvinder skriver

Kundeudtalelserne taler egentlig for sig. Vi holder det vi lover. Læs bare selv:

 

⭐⭐⭐⭐⭐

"Har fundet de robell bukser der passer til mig. Har shorts, jeans, stumpe og lange bukser - alle er perfekte i størrelse og pasform. Ikke sidste gang jeg køber Robell bukser. Levering er også perfekt."
- Helle 

⭐⭐⭐⭐⭐

"Jeg har indtil nu fundet 2 modelller af Robell bukser, som jeg bare er glad for.
Har nu 7 par og jeg er tilfreds med dem alle.
Kan varmt anbefales👏👍😊!"
- Inge

⭐⭐⭐⭐⭐

"De er fantastiske at have på og nemme at vaske. Jeg har købt 2 par hos jer, og regner helt bestemt også med at jeg skal have vinterbukser hos jer. 👏👏❤️"
- Kirsten


keyboard_arrow_up