• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

FORÅRETS OG SOMMERENS BUKSEMODE #1

FARVER, PRINT, OG MØNSTRE


Forårets- og sommerens buksemode

Forårs- og sommerkollektionen 2020 er et mix af farver, print og mønstre. Og der er fuld knald på! Er du til det mere klassiske og tidløse look, skal du ikke fortvivle. Dette look er der også rig mulighed for at dyrke.

Buksesnit og pasform repræsenteres denne sæson af både den klassiske slim fit model, Capri buksen og gengangeren Culotte buksen. Dette forår er Bermuda shortsene også atter dukket frem i garderoben. Det samme er 7/8 buksen, også kaldet ankel bukser, som ligeledes er en af de helt store trends.

Fuld knald på farver

Dette forår er der fuld knald på catwalken og det er let for dig at ramme plet og markere dig i gadebilledet ved enten at iklæde dig farverige bukser, bukser med lækre mønstre eller skønne print. Især blomstermønstre i alle afskygninger, grafiske og psykedeliske print samt polkaprikker præger denne sæsons buksemode.

Lækre mønstre

Derudover er der hentet inspiration fra 60’ernes og 70’ernes tapet i grafiske mønstre, som giver dig et mere retro og vintage inspireret look. Og så er der samtidig også fokus på de små detaljer, som giver din Robell buks et lille twist.

Skil dig ud

Er du vild med at sætte fokus på dine ben? Og tør du skille dig ud? Så er vores bukser i neon farver, med farverige blomster print, smukke mønstre og glade farver vejen frem. Kombiner dine bukser med mere simple overdele eller giv den fuld gas med endnu flere farver og prints og spring foråret i møde i fuld flor. 

Find mønstrede bukser her >
Shop alle bukser her >
 


Bukser til enhver smag

I Robells forårs- og sommerkollektion er der bukser til både dig der vil vække opsigt og til dig der vil blende bare en smule mere ind i mængden. Naturligvis uden at du behøver at gå på kompromis med hverken kvalitet, pasform eller din personlige stil. 

Det mere klassiske look 

Er du til et mindre larmende og mere klassisk look, skal du ikke føle dig udenfor. Forårs- og sommermoden byder således også på de helt enkle, feminine og æteriske modeklassikere i mere neutrale farver, print og mønstre. Ligeledes kan du med et enklere bukse- og jeans look sætte enten dine ensfarvede bukser eller bukser med afdæmpede print og mønstre sammen med en overdel med fuld knald på. Kun fantasien sætter grænser.

Et sikkert hit

Det mere enkle og klassiske design er i denne sæson også repræsenteret ved en helt klassisk hvid buks kombineret med en hvid habitjakke, som du måske allerede har i dit klædeskab. Et stilrent suit, som let kan kombineres med sæsonens farverige og mønstrede design. 

Find det klassiske look her >
Shop alle bukser her >

 

hvide bukser til kvinder, lyse dame bukser, hvide jeans


Mix og match efter behov

Vi har skabt en kollektion, der tilgodeser netop dit behov hvad end du er til farver, mønstre og print eller ej. Hos Robell får du bukser, som du kan mixe og matche med alle de andre favoritter i din garderobe. Skab dit helt personlige look. Robell er bukser, du kan bruge igen og igen og stadig ramme ind i tidens trend.  

Farver skaber glæde

Hos Robell har vi skabt en kollektion fyldt med farver og glade print, så du er klar til at gå foråret og sommeren i møde på smukkeste vis. Hvad enten du er til bukser, der vækker opsigt eller ej.

Dine nye yndlingsbukser

Hos Robell har vi mere end 30 års erfaring med at lave komfortskabende bukser med en perfekt pasform. Det har til enhver tid været det vigtigste for os at skabe bukser, du kan leve i. Vælger du en Robell buks, får du derfor meget komfort for pengene. Bukserne er inddelt efter pasform, hvilket gør det let for dig at finde de helt rigtige bukser. Har du derfor først fundet ud af, at en Marie model er lige dig, kan du trygt stole på, at de passer dig perfekt hver gang,uanset farve, mønster og materiale. 

Find dine nye yndlingsbukser her >
 


keyboard_arrow_up