• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

Jeans og cowboybukser til kvinder

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

FILTERS

Jeans

Cowboybukser, jeans, denim – kært barn har mange navne. Og hvad enten du kalder dine bukser i denim stof for det ene eller andet, så er der frit valg på alle hylder, for at finde dine nye yndlings styles.

Jeans med god pasform

Alle vores jeans har den anerkendte Robell pasform og er designet og skræddersyet specifikt efter forskellige kropstyper. Derfor kan du også både få jeans med elastik i taljen, cowboybukser med stretch, jeans i små størrelser og jeans i store størrelser.

Robell jeans er af lækreste kvalitet og vores denim stof er nøje udvalgt for, at du kan føle dig godt tilpas i dine jeans lige gyldigt om du er på job, ude i naturen, til fest eller om du slapper af på sofaen.

Det vigtigste for os er, at du føler dig hjemme i dine jeans.

Jeans til enhver lejlighed

Robell Jeans er til dig, der har lyst til at kunne skifte mellem det aktive liv, dage på jobbet og festlige lejligheder uden at du behøver at skifte bukser. Derfor er jeans med god pasform essentielt. 
Hos Robell kan du vælge og vrage imellem vores denim jeans til kvinder, uden at du behøver at gå på kompromis.

Dine Robell denim bukser er klar til både job og fest og du kan sagtens dresse dem op eller ned alt afhængig af, om du skal en tur på kontoret eller i byen med dine veninder. 

Er du klar til at finde din nye bedste ven og trofaste følgesvend, som samtidig pryder dit klædeskab og afhjælper enhver tøjkrise, skal du vælge en af vores denim jeans.

Dine nye bedste venner hedder enten Rose, Elena, Star, Marie, Nena eller Bella og du kan vælge lige præcis de styles, som passer dig bedst.

Denim Power Stretch

Mange af vores jeans er i Denim Power Stretch kvalitet hvilket betyder, at der her er stretch for alle pengene.

Kvaliteten giver dig komfort ud over det sædvanlige. Her behøver du ikke lade dig begrænse og din bevægelsesfrihed når nye højder.

Jeans med Denim Power Stretch skal opleves på egen krop.

Er du i tvivl om, hvilke buksestørrelser du skal vælge, finder du vores jeans fit guide lige her.

keyboard_arrow_up