• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

Robell Bella Univers

Vi har gjort det nemt for dig, som elsker vores Bella serie. Vi har nemlig samlet alle Bella bukser på en og sammen side, således at du ikke bliver snydt for nyheder inden for Bella serieren. Bella serien er klart en af vores mest solgte serie, og det er selvfølgelig ikke en tilfældighed.

Bestseller

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

FILTERS

Robell Bella

Har du brug for en enkelt buksemodel, der både kan sprede feststemning og hverdag i din garderobe, så er Robells Bella det rette valg for dig. 

Bella er din trofaste følgesvend, når du skal have en fest i dit klædeskab. Men hun er ligeledes en loyal ven, når du har brug for et mere afdæmpet hverdagslook. 
Bella er ikke kun fest og farver, men derimod også klassikere i mere afdæmpede farver og styles.

​Med en perfekt pasform i slim fit, stretch stof af lækreste kvalitet og styles af højeste mode passer Bella perfekt ind i din garderobe til både festlige lejligheder og i din hverdag.
 

Et look til hverdag og fest

Er du vild med det sprælske bukselook fyldt med pang farver? Og er du til tern, prikker, striber, metallic print, dyre print, spraglede bukser med blomster print og minimalistiske men farverige print er Robells Bella bukser dine nye bedste ven.

Med Bella i din vennekreds er der dog ikke kun fest dagen lang, du får også rig mulighed for at fylde dit klædeskab med klassiske favoritter i mere neutrale farver, men også i hele regnbuens palette.

De klassiske styles byder på klassiske jeans, 7/8 bukser og sommerbukser i alverdens farver, letvægts bomulds bukser i neutrale farver, habitbukser med striber, bukser med både små og store hvide prikker og bukser med minimalistiske print og mønstre.

Denne sæson har du også mulighed for at gå sommeren i møde i de skønneste Bermuda Bella shorts i flere forskellige farver.

Bella er dermed til dig, der ikke går på kompromis med kvalitet, mode og pasform og samtidig vil have bukser til enhver lejlighed. 

Grundet den gode pasform er Bella til lige netop dig, hvad enten du er en størrelse 32 eller 56.

Uanset om du trækker i de lange bukser eller i shortsene, vil Bella være din ven i nøden, når du har tøjkrise og kan opfylde dit behov til både hverdag og fest. 

keyboard_arrow_up