• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

Elena

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

FILTERS

 

Elena

Om du kalder dem jeans, denim eller cowboybukser går blå jeans aldrig af mode. Samtidig er de klassiske  jeans et stilsikkert valg hver gang.

Stylen Elena er en klassisk slim fit model med lommer både foran og bagpå og med hvide syninger på baglommen. Elena fås i farverne hvid, lys denim blå, denim blå, mørkeblå, sort og lysegrå.

Den klassiske denim buks er ligeledes et træfsikkert hit, som kan bruges både på job og til festlige lejligheder.
Ligeledes kan du dresse dine Robell Elena jeans op eller ned, alt efter dit humør og til hvilken lejlighed, du skal bære dem.

Klassiker til klædeskabet

Robells Elena er designet til dig, der sværger til lækre jeans i god kvalitet og med god pasform. De er fremstillet i kvalitets stretch stof, så de sidder hvor de skal, hvad enten du er en størrelse 32 eller 56.

Med klassiske denim jeans kan du let skabe et personligt look ved hjælp af dine eksisterende styles i klædeskabet og mixe og matche på kryds og tværs. Kun fantasien sætter grænser.

Din livsstil udtrykkes let via din personlige stil og de forskellige styles i din garderobe. Med et par klassiske blå jeans er du klar til både job, fest og farver, gode gåture i naturen eller afslapning på sofaen. Det sørger den gode pasform og det lækre stretch stof for. Dine Elena jeans former sig efter din krop lige meget om du er aktiv eller om du holder sofadag. 

Det vigtigste er, at du kan tage dine Elena jeans på, føle dig komfortabel, nyde det gode liv og skabe hverdagsglæde i dine Robell bukser. Elena giver dig et strejf af hverdagsluksus og forkælelse, hver gang du tager dem på.

Med Elena i dit klædeskab har du en både klassisk, loyal og moderigtig veninde hængende, som du kan tage frem igen og igen og som aldrig går af mode. Dine Robell bukser er til hele livet og vil for evigt være dig en tro følgesvend.
 
Robell er bukser, du kan leve i.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal bestille, finder du vores bukse guide lige her

 

 

 

 

 

keyboard_arrow_up