• FRI FRAGT FRA 600,-

 • 1-2 DAGES LEV.

Emma

  All prices are incl. VAT

  FILTERS

   

  Emma

  Er du til løse bukser med en god pasform er Robells Emma, også kaldet Culotte buker, et moderigtigt valg. 

  Culotte buksen fås i en klassisk navy eller i en mere pang farvet pink-orange style, så der er bukser til både hverdag og fest.

  Modellen Emma er en 7/8 buks med en god og moderne pasform, hvad enten du er en størrelse 32 eller en størrelse 56. 

  De stumpede Culotte bukser med vidde kan dresses op til en aften ude eller dresses ned til en dag på job eller en god tur i skoven. 

  Moderne kant og femininitet

  Culotte buksens brede bukseben giver dig både et moderne udtryk og kant, da buksernes iøjnefaldende snit gør, at du kan style dem, så de passer til netop din stil. 

  Samtidig får du ved Culotte buksens høje talje en feminin silhuet, som understreges på smukkeste vis, med det fine bindebånd og den gode pasform. I Culotte buksen kan du vise dine kvindelige former frem.​ Bindebåndet i taljen gør det desuden let for dig at tilpasse bukselinningen, så buksen sidder hvor den skal.

  Har du Culotte buksen i din garderobe, er du helt med på moden og du får en top moderne buks, som er en essentiel del af din forårs,- og sommer garderobe. 
  Vælger du en Robell Culotte buks har du en ven for livet, som giver dine andre favoritter i klædeskabet kamp til stregen.

  Hvad enten du er til klassisk blå eller prangende orange-pink vil din Robell Emma buks give liv i din garderobe.
  Emma er din loyale og trofaste ven, som du kan tage ud af skabet igen og igen. Hun vil altid være en del af flokken og sørge for, at du føler dig komfortabel hvad enten du er på job, hjemme eller ude. 

  Culotte buksen er i høj kvalitet, med god pasform og er designet i stretch stof, som sørger for, at buksen sidder godt på netop din kropstype.

  Robell giver dig bukser du kan leve i og hvor du hver dag vil opleve en komfortfølelse uden lige.

  Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, finder du vores størrelsesguide lige her.

   

   

      

  keyboard_arrow_up