• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

Marie 

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

FILTERS

 

Marie

Er du til modesikre klassikere, er Marie din nye bedste ven.
 
Alle Robell Marie bukser er en slim fit model, men du får et væld af muligheder for at skabe din helt egen stil og tilføje dine personlige detaljer, så bukserne passer ind i din garderobe.

Med Marie får du klassiske jeans, Capribukser, 7/8 bukser og florlette sommerbukser. 

Marie er klassiske bukser i både prangende farver, men også i mere neutrale og afdæmpede farver. Vælger du Marie får du også både mønstre og print i klassisk design.

En trofast ven

Marie er en loyal og komfortabel ven, som er tilpasset din kropsform. Hun er altid en ven i nøden og kan redde enhver tøjkrise.
Hun passer direkte ind i dit klædeskab hvad enten du har brug for hverdagsbukser eller bukser til festlige lejligheder.

Med Marie i din garderobe har du en moderne buks i et klassisk snit til enhver lejlighed.

Robell Marie bukser er til dig, som ikke går på kompromis  med hverken kvalitet, pasform eller mode og som ønsker at kunne kombinere dine slim fit bukser med alverdens basisoverdele, mere sprælske overdele og accessoires af forskellig art. 
Du kan både dresse Marie op og ned, så hun passer til alle lejligheder. 

Marie er med dig på job, når du er ude med veninderne, når du går tur i skoven eller når du slapper af på sofaen, for hun sikrer dig en perfekt pasform uanset om du er aktiv eller ej.  

Robell Marie er designet i lækker kvalitet og har en perfekt pasform til både dig som er en størrelse 32 og til dig som er en størrelse 56.

Er du til et klassisk design med et smalt snit, som fremhæver kroppens former uden at klistre til dine ben, så er Marie en sand og trofast ven for dig. 

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, finder du størrelsesguiden til bukser lige her.

keyboard_arrow_up