• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

Rose

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

FILTERS

 

Rose

Er du vild med at udfordre moden, men samtidig have nogle favorable klassikere hængende i skabet, som trygt byder dig velkommen? Så er modellen Rose som designet til dig.

Er du hende, der vækker opsigt i gadebilledet? Både på den sprælske og den stilfulde måde. 
Og er du til farver, blomsterprint og lækre mønstre skal du møde Rose.

Hun er både stilfuld og samtidig en vild krabat.

Den opsigtsvækkende veninde

Med Rose ved din side går du aldrig af mode og du er sikker på, at være med helt fremme i bussen, når det kommer til buksemode. Og det lige meget om du trækker i de klassiske styles eller de mere opsigtsvækkende benklæder.
Robell Rose bukser giver dig mulighed for både et klassiske hverdags look, krydret med farve og print og et lige så vildt og festligt look, når du med Roses sprælske styles fyrer op for farver og print.

Skal der gang i gaden kan du sprede festlige vibes med bukser med farverige blomster, bukser med ananas i guldprint, maritimt print, jungle mønster, dyreprint, grafisk blomsterprint og metallisk print.

Af de mere klassiske styles finder du ikoniske blå jeans, jeans med prikker og fine detaljer, blomstrede bukser i både lyse og mørke nuancer, klassiske mønstre og print samt 7/8 bukser og Capribukser i mange farver. 

Rose er en super slim fit model med en god pasform, som smyger sig om din krop uanset kropstype. 
Det lækre stretch stof og den perfekte pasform sørger for, at du aldrig går galt i byen med en Robell Rose buks.

Med Rose i klædeskabet har du en ven for livet, som du kan hoppe i igen og igen. Samtidig kan du dresse din Rose buks både op og ned, så den passer til enhver lejlighed.
Træk eksempelvis i de klassiske styles når du skal på job og spring ud i fuldt flor til mere festlige anledninger. Eller omvendt. Kun fantasien sætter grænser. 

Vil du læse mere om, hvilken størrelse du skal have, finder du vores bukseguide til dame bukserfit guyide lige her

 

 

keyboard_arrow_up