• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
All prices are incl. VAT

FILTERS

 

Bukser

Fordi du fortjener bukser, der sidder som de skal, designer vi hos Robell bukser med perfekt pasform i lækker kvalitet. Hos Robell ønsker vi at hjælpe dig med at finde din nye bedste ven, som du kan følges med gennem hele livet.
Om du skal på job, en tur i skoven eller ud med dine veninder, afværger dine Robell bukser enhver tøjkrise. Hos Robell får du moderigtige bukser, du kan leve i, uden at du behøver at betale en formue.

Bukser med stretch

Hos Robell får du bukser i stretch stof, fordi vi går op i, at du altid føler dig tilpas i dine bukser, hvad enten det er i dine hverdagsbukser eller dit perfekte match til festlige lejligheder.
Vores Robell stretch stof bukser til damer sørger for en god pasform til både dig der er en størrelse 32 og til dig der er en størrelse 56. 

7/8 bukser

Er du til ankellange bukser skal du vælge et par af vores 7/8 bukser, også kaldet ankelbukser. 
7/8 bukserne fås i forskellige farver, med forskellig print, fine detaljer og mønstre.
Er du til de mere klassiske ankel bukser fås modellerne også i neutrale farver og i klassiske styles. 

Blomstrede bukser

Få et feminint udtryk med garderoben sprængfyldt af smukke blomsterprint i alverdens farver og mønstre. De glade farver og fine mønstre kan kombineres og styles på tusindvis af måder så du kan udsmykke dig i fuld flor. 

Bukser med print og mønster

Er du til dyreprint, prikker, striber, metalliske print, et minimalistisk print eller mønstre i adskillige variationer er der masser af styles at vælge imellem. Med prints og mønstre kan du mixe og matche som du lyster og skabe din helt egen stil. Kun fantasien sætter grænser.

3/4 bukser

3/4 bukser, capribukser, piratbukser eller knickers. Kært barn har mange navne. Og hvad end du kalder dine bukser i 3/4 længde, er der hos Robell bukser for enhver smag. Bukserne fås både med print, mønstre og som ensfarvede styles i forskellige farver. 

 

 

 

keyboard_arrow_up