• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
All prices are incl. VAT

FILTERS

 

Bukser

Fordi du fortjener bukser, der sidder som de skal, designer vi hos Robell bukser med perfekt pasform i lækker kvalitet. Hos Robell ønsker vi, at hjælpe dig med at finde din nye bedste ven, som du kan følges med gennem hele livet.
Om du skal på job, en tur i skoven eller ud med dine veninder, afværger dine Robell bukser enhver tøjkrise. Hos Robell får du moderigtige bukser, du kan leve i, uden at du behøver at betale en formue.

Bukser med stretch

Hos Robell får du bukser i stretch stof, fordi vi går op i, at du altid føler dig tilpas i dine bukser, hvad enten det er i dine hverdagsbukser eller dit perfekte match til festlige lejligheder.
Vores Robell stretch stof bukser til damer sørger for en god pasform til både dig der er en størrelse 32 og til dig der er en størrelse 56. 

7/8 bukser

Gå foråret og sommeren i møde i dine nye 7/8 bukser, også kaldet ankelbukser. 
7/8 bukserne fås i alle regnbuens farver, med forskellig print, fine detaljer og mønstre.
Er du til de mere klassiske ankel bukser fås modellerne også i neutrale farver og i klassiske styles. 

Blomstrede bukser

Bukser med print til kvinder er den helt store trend i forårs – og sommer kollektionen. Få et feminint udtryk med garderoben sprængfyldt af smukke blomsterprint i alverdens farver og mønstre. De glade farver og fine mønstre kan kombineres og styles på tusindvis af måder så du kan udsmykke dig i fuld flor. 

Culotte bukser

Robells Culotte buks er i moderigtigt design og fås i en klassisk navy og i pang farvet pink-orange. Modellen hedder Emma og er en 7/8 del ankel buks med en god pasform. Buksernes iøjnefaldende snit med de brede bukseben giver dig et moderne udtryk, en smule kant og den høje talje giver dig en feminin silhuet.

Bukser med print og mønster

Er du til dyreprint, prikker, striber, et maritimt print, metalliske print et minimalistisk print eller mønstre i adskillige variationer er der masser af styles at vælge imellem. Med print og mønstre kan du mixe og matche som du lyster og skabe din helt egen stil. Kun fantasien sætter grænser.

3/4 bukser

3/4 bukser, capribukser, piratbukser eller knickers. Kært barn har mange navne. Og hvad end du kalder dine bukser i 3/4 længde, er der hos Robell bukser for enhver smag. Bukserne fås både med et metallisk print, i en mere afdæmpet udgave og som ensfarvet style i alle regnbuens farver samt mere afdæmpede farver. 

 

 

 

keyboard_arrow_up