• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

3/4 bukser til kvinder

  1. 1
All prices are incl. VAT

FILTERS

Capri bukser

Denne sommer er Capri buksen for alvor på catwalken igen.

En buks, som i daglig tale også ofte omtales som knickers eller piratbukser. 

Den moderigtige buks fås i forskellige variationer og passer ind i enhver garderobe.

Om du er vild med Marie eller Rose, har vi en model der passer netop dig.

Marie

Marie Capri buksen fås i tre forskellige variationer.

Som en letvægts slim fit Capri sommerbuks, en helt klassisk model i mange farver og i en udgave med moderne blomsterprint.

Fælles for dem alle er, at de har en slim fit pasform. Ligeledes er dine Capri bukser fremstillet i det dejligste stretch materiale, som gør bukserne nemme at trække af og på.

Derudover er der elastik i taljen, hvilket sikrer høj komfort og bevægelighed.

Modellen har hverken lynlås, knap, bæltestropper eller lommer.

Letvægts buks

Letvægts modellen er en helt enkel Capri buks til damer med en fin bæk og bølge struktur i overfladen og en lille slids i bunden.

Denne enkle buks er perfekt som både hverdagsbuks og til enhver festlig lejlighed.  Capri buksen til kvinder kommer i farverne hvid, beige, rød, royal blå, navy og sort.

Klassisk Capri

Den helt klassiske Marie Capri buks til kvinder er enkel. Capri buksen har en lille fin slids i bunden og er perfekt som både hverdags bukser og til fest.

Denne model fås i 15 forskellige farver, så der er masser af farver at vælge imellem, når du skal parre dem op med dine andre sommer favoritter. 

Blomsterprint 

Denne Marie slim fit Capri buks til kvinder er en klassisk model med sort og hvidt blomsterprint og en fin lille slids nederst på buksebenet.

Bukser med blomsterprint er et af sæsonens største trends. Med denne model i skabet er du sikker på, at være helt med fremme, når det gælder moden og samtidig kan du bevare et klassisk look.

Rose

Robell Rose er Capri bukser til damer i et super slim fit. Rose kommer både i en klassisk model og som en mere opsigtsvækkende udgave med et metallisk print.

Capri bukserne til kvinder er i lækkert stretch stof og har elastik i taljen. Rose ligner en helt almindelig buks, men har hverken knap, lynlås, lommer eller bæltestropper. 

Klassikeren

Den klassiske Rose Capri buks til kvinder har en kort slids nederst på buksebenet og er perfekt som både hverdagsbukser og til alle festlige lejligheder.

Denne Rose model fås i ni forskellige farver. Så der er en model, der passer ind i lige netop dit klædeskab.

Metallisk mode

Den top moderne Rose Capri buks til damer har et metallisk print med ananas i guld. Denne buks skaber fest i ethvert klædeskab og er skabt til at danse natten væk i.

Her er der guld til hele natten.

 

Et er sikkert. Med et par Capribukser til kvinder i klædeskabet er du sikker på at være med på moden hele sommeren.

keyboard_arrow_up