• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

7/8 bukser til kvinder

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

FILTERS

7/8 bukser

Er der 7/8 dels bukser i din garderobe? Eller ankelbukser, som de også kaldes.

Perfekt pasform og god kvalitet

Hos Robell finder du 7/8 bukser til kvinder i alle former og størrelser. Bukserne er nemlig designet til lige netop dig og din figur og du oplever derfor en perfekt pasform, hvad enten du er en størrelse 36 eller 56. 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og du vil derfor opleve, at alle vores ankelbukser er i lækre materialer og har en pasform, som er designet specifikt til din kropstype. Derfor får du også ankel bukser til både slanke kvinder og bukser i store størrelser.

Moderigtige 7/8 bukser

Bukserne i ankellængde fås i alle regnbuens farver, med forskellig print, fine detaljer og mønstre.
Af detaljer kan du finde lynlåse i forlommer, snørehuller, slidser, bånd samt striber ned langs siden af buksebenet. 

Er du til de mere klassiske ankel bukser fås modellerne også i neutrale farver og i klassiske styles. Du får både enkle hvide bukser, denim bukser og ankel bukser i et klassisk snit. 
Vores ankel bukser til damer er i lækkert stretch stof og fås både som slim fit, super slim fit, modern slim fit modeller og i et mere klassisk snit.  

Hverdag og fest

Ved at vælge ankel bukser fra Robell får du både bukser til hverdag og til enhver festlig lejlighed direkte ind i din garderobe. En 7/8 dels buks vil altid være en loyal ven i dit klædeskab og kan forhindre enhver tøjkrise.
Enhver Robell buks vil klæde både dig og din garderobe hvad enten du skal til fest eller på job.  

Har du brug for hjælp til at finde frem til den rette størrelse 7/8 buks finder du vores bukseguide til dame bukser lige her.

keyboard_arrow_up