• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

Bengalinbukser

Hos Robell anvender vi markedets bedste kvalitet af bengalin, hvorfor vores bukser til kvinder er langtidsholdbare og uden tråde, der springer.

Bengalin indeholder meget stretch, hvorfor stoffet gør sig yderst godt til netop bukser til kvinder, som skal sidde tæt ind til kroppen men samtidig kunne give sig ved bevægelse. Du kan derfor uden problemer foretage dig alle hverdagens gøremål i vores bengalinbukser, da vores styles strækker sig og tilpasser sig kroppen og passer perfekt til din figur.

Vores Robell bukser i bengalin indeholder 72% viskose, hvilket betyder, at bukserne stort set er krølfrie og kræver minimal pleje. Den høje kvalitet af viskose i vores bengalinstof sikrer, at du undgår mærker i bukserne, fx efter dine knæ, hvis du har siddet ned længe, hvorfor dine bukser med stretch holder sig pæne længe.

Bengalin er et tyndt og enormt let materiale, som gør vores damebukser særdeles behagelige at have på - selv på varme sommerdage. Bengalinbukserne har nemlig en let kølende effekt, når det er varmt og en modsat effekt på de koldere dage.

Bengalinbukser er derfor så godt som det perfekte par bukser til kvinder, der ikke vil gå på kompromis med hverken komfort eller mode.

 

LÆS MERE OM BENGALIN HER

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

FILTERS

keyboard_arrow_up