• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

Shorts til kvinder

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

FILTERS

Shorts 

Når solens stråler for alvor tager fat er shorts en uundværlig style i din garderobe.

Bermuda shorts, et sikkert hit

I Robells kollektion går Bermuda shortsene aldrig af mode.
 
Her finder du stylen Bella i mange forskellige farver.
Bermuda shortsene fås i farverne hvid, lys taupe, beige, rød, royal blå, navy, sort, orange og pink, så der er noget for enhver smag.

De mange farvevalg giver dig mulighed for at finde lige netop de shorts, som passer til dig og gør det let at tilpasse Bella til din personlige stil. 

Friske farver

Med Robells Bermuda shorts er der rig mulighed for at lege med farverne og mixe og matche med alt det andet lækre tøj i din garderobe. 

Den klassiske Bermuda shorts model giver dig et frisk udtryk, hvad enten det er en pink, sort eller en hvid model du vælger til din garderobe. 

Dame shorts er et sikkert hit, så du går aldrig galt i byen med et par Bella Bermuda short. Du kan både dresse dem op og ned alt afhængig af hvilken lejlighed, du bærer dem til. Shortsene er desuden lette at style så de passer ind i dit personlige look hvad enten du skal på job, en tur i skoven eller ud med veninderne. 

Det gode kvindeliv

Shortsene er designet til dig, der ønsker at leve det gode kvindeliv uden at skulle gå på kompromis med hverken kvalitet eller pasform.
Bukserne er designet så de passer både dig der er en størrelse 36 og dig der bærer en størrelse 56, da pasformen er sammensat til hver enkel style, så den passer til alle kropstyper. 

Vælger du en Robell model er du sikker på altid at have en trofast følgesvend i dit klædeskab, som kan afværge enhver tøjkrise.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal have, finder du vores størrelsesguide lige her

 

 

 

 

 

 

 

 

keyboard_arrow_up