• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

Bukser til kvinder

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
Alle priser er inkl. moms

FILTERS

Bukser med stretch

Fordi du fortjener bukser, der sidder som de skal, har du hos Robell mulighed for at finde lige præcis din favorit blandt vores forskellige styles af bukser med stretch.  Stoffet og selve designet sørger for, at dine bukser i stretch stof, altid har en perfekt pasform. 

God pasform til hverdag og fest

Derfor får du også bukser med god pasform, hvad enten du vælger en slim fit, super slim fit, modern fit model eller bukser i et mere klassisk snit. 
Vores materialer er altid nøje udvalgt og i lækker kvalitet, om du vælger dine bukser i denim, bengalin, bomuld, fløjl eller ruskind.

Om du er til farver, klassikere, print eller mønstre, er der rig mulighed for at fylde indkøbskurven med nye Robell bukser. Hos Robell får du stretch stof bukser til kvinder i alle størrelser og vi går op i, at du altid føler dig tilpas i dine bukser, hvad enten det er i dine hverdagsbukser eller dit perfekte match til festlige lejligheder. 

Moderigtige bukser for livet

Vores stretch bukser til damer er en ven i nøden lige meget om du skal en tur i skoven, til fest eller på job. Hos Robell får du moderigtige bukser du kan leve i, uden at du behøver at betale en formue.
Vælger du Robell bukser til din garderobe garanterer vi, at du har bukser, som du kan følges med gennem hele livet, uanset hvor i livet du er.

Hos Robell ønsker vi, at hjælpe dig med at finde en ny ven, som altid er der for dig uanset anledning. En loyal veninde, som altid er klar til en ny dag.Derudover er vores bukser i stretch ligeledes til damer i alle størrelser og former lige meget om du er en størrelse 34 eller 56. 

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal have, finder du vores størrelsesguide til bukser lige her

keyboard_arrow_up